Karel Kovář – Renovace koupelnových van smaltem

Oprava renovace vany.
Máte doma v koupelně vanu, na které jsou již viditelné známky používání nebo má vana poškozený smalt, ale jste na její rozměry a umístění léta zvyklí a její výměnu oddalujete, jak jen to je možné, protože v představách vidíte tu práci s bouráním v koupelně a všechen ten stavební nepořádek spojený s výměnou za novou?

Potom žádné obavy! Naše specializovaná firma, která se zabývá renovací smaltovaných povrchů již od roku 1999 Vám přináší rychlé, profesionální, velmi kvalitní a cenově dostupné řešení tohoto problému pro každého.

Samotnou renovaci povrchu provádíme patentovanou německou technologií, která se nazývá „studený smalt“. Renovace se provádí na místě, u zákazníka, bez nutnosti cokoli bourat či pracně stěhovat. Obnovu smaltovaného povrchu provádíme velmi šetrně, s ohledem na koupelnové vybavení, obklady a dlažbu.

Technologie „studeného smaltu“ zaručuje vysokou kvalitu, kdy je povrch po renovaci opět krásně bílý, čistý, hladký a odolný. Výrobce udává životnost renovovaného povrchů 10 let. Na provedenou práci poskytujeme záruku.

Standardně provádíme renovace smaltovaných povrchů na:
  • koupelnové vany plechové a litinové,
  • koupelnová umyvadla plechová a litinová,
  • sprchové kouty plechové,
  • smaltované dřezy plechové a litinové.
Po kompletní renovaci doporučujeme u nás zakoupit speciální šetrný přípravek na údržbu povrchu, který doporučuje výrobce.

V případě, že by pro Vás naše cenová nabídka byla nad Vaše finanční možnosti, nabízíme možnost prodeje prováděcí sady s českým návodem na zhotovení renovace smaltovaného povrchu vlastními silami. V takovém případě ale není možné poskytnout zákonnou záruku na zhotovení renovace. Doporučujeme pro opravdu perfektní vzhled a provedení se svěřit profesionálům. Ve finále totiž mnohdy zjistíte, že když si vše necháte udělat rovnou od profesionálů, ušetříte především čas, nervy a případné bourací a stavební práce, které by vznikly při osazování vany nové.

Profesionální čištění a úklid pomocí páry.

Provádíme stěhovaní, montáž a demontáž nábytku. Převoz zboží. Vyklizení půd, bytů, kanceláří.